Sponsorer

Problematik
Bostederne for ældre i Danmark er ofte præget af småt-spisende og ensomme ældre.
Beboerne er almindeligvis så svækkede ved indflytning, at de ikke har overskud til at træde i karakter, og vise hvem de er som person. Det kan heller ikke forventes.

Når mennesker bor så tæt, som man gør på et plejecenter, er de tvungne til at indgå i sociale relationer med hinanden. Disse relationer kan ikke fravælges, med mindre beboeren aldrig sætter sin fod i et fællesrum, eller deltager i fælles aktiviteter.

Der er derfor meget at vinde ved at styrke de sociale relationer  og skabe et socialt fællesskab til glæde for både beboere og ansatte. Det vil gavne alle involverede parter.

Det vil desuden glæde de pårørende at se, at der aktivt arbejdes med at skabe en god stemning i deres familiemedlemmers nye hjem.

Vær en del af løsningen
MAD MED HISTORIE udarbejder Beboernes Kogebog, som er et pædagogisk redskab til at løse problemet. Denne bog er nem at inddrage i det daglige arbejde, og så gør den en forskel. Se kommentarer fra pårørende og ansatte her.

Ildsjælen bag denne indsats arbejder for, at vi alle tager et medansvar for det samfund, som vi er en del af. Virksomheder skal være mere end velkomne til at tage del i dette.
Der kan skræddersyes sponsorater af enhver art, og intet beløb er for småt.