Boller i karry

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser til 4 pers. Svinefars 500 g. Mælk, 1 dl. Mel, 2 spsk. Løg, stort, revet,1 stk. Salt og peber efter smag Løg, 1 stk. Margarine, 1 spsk. flydende Karry, 2-4 tsk. Hvedemel, 2 spsk. Kogevand, 6 dl Kyllingefond, 4 … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Boller i karry

Pebernødder

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser: Smør, 125 g. Sukker, 125 g. Mel, 275 g. Æg, 1 stk. Natron, 1 tsk. Ingefær, ½ tsk. Kardemomme, ¾ tsk. Kanel, ½ tsk. Hvid peber ¼ tsk. Fremgangsmåde: Smør og sukker røres til en hvid og cremet masse. … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Pebernødder

Flæskesteg

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser til 6 pers.: Svinekam, ca. 1 ½ kg. Salt og peber Kartofler, 1 kg. Gulerod, 400 g. Rødkål, 400 g. Syltede asier Hvedemel, 2 spsk. Letmælk, 4 dl. Madkulør Fremgangsmåde: Rids fedtet på flæskestegen helt ned til kødet med … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Flæskesteg

Kærnemælksvælling

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser til 4 pers.: Vand, 1 dl. Knækkede byggryn, 50 g. Gammeldags kærnemælk, 1 l. Sukker, 50 g. Røget flæsk eller snitte, 25 skiver. Groft rugbrød Fremgangsmåde: Anbring byggryn og vand i en gryde, og kog op og under omrøring. … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Kærnemælksvælling

Dampet torsk

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser, 4 pers.: Kartofler, 1 kg. Hel torsk 1200 g. Vand Salt, 1 tsk. Dild Peberkorn, 5 tsk. Eddike, 2 spsk. Smør Fremgangsmåde: Torsken renses for indmad og sort hinde. Skræl kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 20 … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Dampet torsk

Jordbærgrød

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser 4 pers.: Jordbær, 750 g. Vand, 2 ½ dl. Sukker, 75 g. Kartoffelmel, 2 spsk. Fløde / Mælk Fremgangsmåde: Jordbærrene skylles og nippes. Bærrene koges møre i vandet. Grøden smages til med sukker. Jævn grøden med en jævning af … Læs resten

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Paneret flæsk

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser 4 pers.: Kogte kartofler, 1 kg. Røget flæsk i skiver, 500 g. Salt og peber 1 tsk. Æg, 2 stk. Rasp, efter behov Hvedemel, 2 dl. Smør, 40 g. Mel, 2 spsk. Mælk, 4 dl. Salt og st. hvid … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Paneret flæsk

Stegt rødspætte

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser til 4 pers.: Kartofler, 1 kg. Rødspætter, 4 stk. Æg, 1 stk. Hvedemel ½ dl. Rigeligt fedt og margarine Hvedemel, 2 spsk. (til sovs) Kogevand fra kartofler, 4 dl. Salt og peber Smør, 50 g. Hakket persille 2-3 spsk. … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Stegt rødspætte

Grydestegte råger

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser til 4 pers.: Brystfiletter fra unge råger, 8 stk. Hvedemel Knust enebær Salt og peber Hakket løg, 3 stk. Røget bacon, 100 g Smør 30 g. Piskefløde, 3 dl. Suppe eller bouillon, 2 dl. Kartofler, 1 kg. Jævning. Ribsgele … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Grydestegte råger

Stegt sild i sur-sød lage

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser: Sild, udbenede, 8 stk. Rugmel, 4 spsk. Salt og peber Smør, 40 g. Eddike, 2 dl. Vand, ½ dl. Sukker, 4 spsk. Skalotteløg, finthakkede, 2 stk. Fremgangsmåde: Rengør, skyl og aftør sildene. Halver dem på langs, så du får … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Stegt sild i sur-sød lage

Hjemmebagt brød

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser til et brød: Smør, 50 g. Sødmælk, 4 dl. Tykmælk, 1 dl. Gær, 25 g. Sukker, 2 tsk. Salt, 1 tsk. Hvedemel, 800 g. Fremgangsmåde: Smelt smørret i en gryde, og tag den fra varmen inden du tilsætter mælk. … Læs resten

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Rejemad

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser: Rejer Toastbrød, ristet. Smør Mayonnaise Tomat Citron Peber Fremgangsmåde: Smør et stykke ristet toast med smør. Placer den ønskede mængde rejer på brødet. Tilføj mayonnaise. Klem saften fra en citronskive ud over maden. Placer en et par skiver tomat … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Rejemad

Friske jordbær med fløde

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser: Jordbær, friskplukkede Sukker Fløde eller sødmælk Fremgangsmåde: Jordbær renses, nippes og drysses med sukker. Lad bærrene trække en halv time med det strøede sukker, så der dannes en sukkerlage. Serveres med fløde eller sødmælk.

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Kogt torsk m. smørsovs

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser, 4 pers.: Kartofler, 1 kg. Hel torsk 1200 g. Vand Salt, 1 tsk. Dild Peberkorn, 5 tsk. Eddike, 2 spsk. Smør Fremgangsmåde: Torsken renses for indmad og sort hinde indvendig. Skræl kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Kogt torsk m. smørsovs

Rugbrød m. sylte og varm øl

Dette galleri indeholder 2 billeder.

Ingredienser: Hvidtøl, 1 stk. Sukker, ½ spsk. Rugbrød Smør Sylte, gerne hjemmelavet Sennep Rødbeder Fremgangsmåde: Smør et stykke rugbrød med smør, sylte, sennep og rødbeder. Hæld en hvidtøl op i en lille gryde. Tilsæt ca. en halv spiseskefuld sukker. Varm … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Rugbrød m. sylte og varm øl

Tomatsuppe

Dette galleri indeholder 2 billeder.

Ingredienser: Tomater, 1 kg. Løg 500 g. Suppe / bouillon, 1 ½ l. Laurbærblad, 1 stk. Nellike, 1 stk. Timian, kvist, 1 stk. Hvidløg, 2 fed. Peberkorn, hele, 6 stk. Evt, Muskat, 1 /2 tsk. Fløde Flute Fremgangsmåde: Rengør tomater … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Tomatsuppe

Karbonader m. stuvede grønsager

Dette galleri indeholder 1 billede.

Ingredienser 4 personer: Kartofler, 1 kg. Hakket kalve-/svinekød, 800 g. Æg, 1 stk. Rasp Salt og peber efter behov Smør/margarine, ca. 75 g. Pose m. blanding af ærter og gulerødder Vand, ca. 3 dl. Salt, ¾ tsk. Smør, 25 g. … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Karbonader m. stuvede grønsager