Tak

Social- og Sundhedsudvalget, Odder Kommune

Pengene er ofte små, når et privat tiltag som Mad med historie bliver søsat.
Odder kommune har taget vel imod projektet. Social- og Sundhedsudvalget har vist sin opbakning i form af et tilskud, der har kunnet dække omkostninger til tryk af bøger til gratis omdeling på et plejecenter.
Sanne Rubinke, formand for Social- og Sundhedsudvalget, har en klar mening om dette projekt. Du kan læse den her.

Personalet ved Plejeboligerne på Bronzeadervej og Stenslundcentret

De ansatte ved Plejeboligerne på Bronzealdervej og Stenslundcentret arbejder på at skabe en hjemlig atmosfære for deres beboere. Her har Mad med historie kunnet bidrage med en genvej til den personlige samtale og som et naturligt samlingspunkt.
Personalets engagement og interesse er altafgørende for effekten af et projekt som dette. Der skal lyde et varm og dybtfølt tak til personalet i denne sammenhæng.

Logo RotaryRotary i Odder

Tak til den lokale afdeling af Rotary i Odder for sponsering af omslag til Beboernes kogebog for plejeboligerne på Bronzealdervej i Odder.
Rotary er et lokalt og internationalt netværk, der har som formål at fremme og styrke viljen til at gøre noget for andre som en forudsætning for al god virksomhed. Rotary er et netværk er for mænd og kvinder i ledende funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

Scandinavian Book

Mad med historie har fået trykt og leveret bøger her fra.
Vi oplevede en god service – også over telefonen – og hurtig ekspedition.
Scandinavian Book er til at regne med, hvilket er altafgørende, når dato for bogudgivelsen er sat, og beboere, pårørende samt ansatte venter spændt på resultatet.

Pia Haun

Pia Haun er en af MAD MED HISTORIEs leverandører af madbilleder. Hun arbejder til daglig som kantinemedhjælper, men det er ikke nok for hende. Hun udtænker nye ideer til lækkert mad, når hun kommer hjem. Og så følger hun aldrig en opskrift slavisk. Du kan læse mere på hendes eget website.

Mogens Kongedam

Mogens Kongedam er en af projektets faste leverandører af madbilleder.
Han har et website, hvor han præsenterer lækre og sunde rette lavet til to personer. Du kan se mere på www.madtilto.dk.